ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ ΚΟΥΝΙΝΑΣ
Βιολογικό Κρασί,σταφύλια βιολογικής καλλιέργειας
Τα αμπέλια μας
Το σημαντικότερο στοιχείο στην παραγωγή ενός μεγάλου κρασιού είναι η πρώτη ύλη. Το σταφύλι πριν έρθει στο οινοποιείο πρέπει να είναι καλά φροντισμένο, να τρυγηθεί στην καλύτερη στιγμή ωρίμανσής του και το κυριότερο να προέρχεται από αμπέλι με μικρή παραγωγή. Όντας οι ίδιοι καλλιεργητές του αμπελώνα μας, ελέγχουμε την πιστή εφαρμογή των κανόνων βιολογικής καλλιέργειας και τον περιορισμό του μεγέθους της παραγωγής, ώστε καμία ποικιλία να μη ξεπερνά τα 800 kg /στρέμμα.

Αιγιάλεια Ζώνη του Οίνου και της Παράδοσης
Μνήμες
Η πανέμορφη αμπελουργική ζώνη δεν είναι δημιουργία του σήμερα,μα κληρονομιά του χθες.          
Χαρακτηριστική είναι η αναφορά του Παυσανία στα “Αχαϊκά” του για τις αρετές της ζώνης αυτής και ο θαυμασμός του ταξιδιώτη περιηγητή Thomas Wyse,του 19ου αιώνα,για τα βαρέλια του Μεγάλου Σπηλαίου.Ετσι,από τα βάθη της ιστορίας μέχρι σήμερα,οι ντόπιοι καλλιεργητές της αμπέλου στα οροπέδια και στις πλαγιές της Αιγιάλειας αποκτούν φήμη και διατηρούν αμείωτο το πάθος για καλό κρασί.
Μικροκλίμα
“Εν αρχή ήν” η γή,ο αέρας,η βροχή,ο ήλιος.Αυτό που ονομάστηκε μικροκλίμα.Τόπος ιδιαίτερα ευνοημένος,η Αιγιάλεια συγκεντρώνει μοναδικά χαρακτηριστικά που οφείλονται στο μικροκλίμα της και δη στη διαμόρφωση των εδαφών της.Οι αμπελώνες βρίσκονται σε βορεινές πλαγιές με υψόμετρο 600-900μ.Ενώ προστατεύονται από τους ζεστούς νοτιάδες του καλοκαιριού έχοντας τους ορεινούς όγκους της κεντρικής Πελοποννήσου στις πλάτες τους,αξιοποιούν την βορεινή τους έκθεση και την δροσερή θαλάσσια αύρα του Κορινθιακού κόλπου, πανω στον οποίο έχουν μια επιβλητική θέα
Ζώνη
Πλαγιές Αιγιάλειας
Στην ιδανική αυτή Ζώνη με το καλύτερο terroir του Ελλαδικού χώρου, καλλιεργώντας βιολογικά με  ιδιαίτερη  προσωπική φροντίδα,  παράγουμε μία απόλυτα υγιή πρώτη ύλη, πλήρη  αρωμάτων και ιδιαίτερων γευστικών χαρακτηριστικών.

Η κοσμοπολίτικη ποικιλία syrah κυριαρχεί σε ποσότητα, παράγοντας οίνους φρέσκους ερυθρωπούς, αλλά και ερυθρούς μακράς παλαίωσης (σε Γαλλικά δρύινα βαρέλια).

Η αρχόντισα Μαυροδάφνη με μεγάλα κρασιά τόσο γλυκά όσο και ξηρά παλαιωμένα.

Λευκή Μαλαγουζιά επίσης, πλήρως προσαρμοσμένη στο μικροκλίμα της περιοχής, δίνει καταπληκτικά αποτελέσματα.

Καταλύτης ο παραδοσιακός Ροδίτης στην αρωματικότερη εκδοχή του, γνήσιος πρεσβευτής των γηγενών ποικιλιών στη διεθνή οινική αγορά.