Συνταγή: Ψαρόσουπα
Υλικά:
Ψάρι
1 κρεμμύδι
1 καρότο
1 πατάτα
1 σέλινο
1 φινόκιο
1 σελινόριζα
αλάτι – πιπέρι
νερό
Εκτέλεση:
Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το νερό να βράσει με αλάτι και πιπέρι. Μόλις βράσει βάζουμε μέσα το ψάρι και το αφήνουμε 15 – 20 λεπτά ανάλογα με το μέγεθος του. Στην συνέχεια, το βγάζουμε και σουρώνουμε τον ζωμό για να μην έχει κόκκαλα. Σε αυτόν προσθέτουμε το κρεμμύδι, το καρότο, την πατάτα, το σέλινο, την σελινόριζα και το φινόκιο. Ελέγχουμε μήπως χρειάζεται να διορθώσουμε το αλάτι το πιπέρι. Στην συνέχεια τα πολτοποιούμε και η ψαρόσουπα μας είναι έτοιμη.